Dossier de premsa

Per què la cuina nòrdica?

02 de juny de 2011 | El Punt

Fa un any l'editorial Phaidon va publicar un magnífic volum en anglès sobre la cuina del Noma, el restaurant que havia desbancat El Bulli del primer lloc de la llista britànica Restaurant, i anunciava la seva traducció al castellà per a aquesta primavera. Mmmmh! Més d'un va pensar que no caldria. Que el boom d'un establiment perdut a Copenhaguen, per molt original que fos, no passaria de 12 mesos. Però va arribar el nou torn de votacions, i els 800 experts que decideixen el xef de referència al món van col·locar de nou al cim el jove René Redzepi i la seva cuina víking passada pel sedàs del segle XXI. Així doncs, ara Phaidon augmentarà les vendes del seu llibre, ja en dos idiomes, igual que ...

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/415350-per-que-la-cuina-nordica.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesCultura&utm_source=rss&utm_medium=mesCultura&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify