Guies de lectura
Image

Per què la cuina nòrdica?

(El Punt. ).
Cultura Catalunya 26-05-2011 Pàgina 8
Dossier de premsa

Resum:

Fa un any l'editorial Phaidon va publicar un magnífic volum en anglès sobre la cuina del Noma, el restaurant que havia desbancat El Bulli del primer lloc de la llista britànica Restaurant, i anunciava la seva traducció al castellà per a aquesta primavera. Mmmmh! Més d'un va pensar que no caldria. Que el boom d'un establiment perdut a Copenhaguen, per molt original que fos, no passaria de 12 mesos. Però va arribar el nou torn de votacions, i els 800 experts que decideixen el xef de referència al món van col·locar de nou al cim el jove René Redzepi i la seva cuina víking passada pel sedàs del segle XXI. Així doncs, ara Phaidon augmentarà les vendes del seu llibre, ja en dos idiomes, igual que ...

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/415350-per-que-la-cuina-nordica.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesCultura&utm_source=rss&utm_medium=mesCultura&utm_campaign=rss