Dossier de premsa

La gastronomia homenatja el Bulli

19 de juliol de 2011 | Diari de Girona

festa de comiat?prop d'un centenar de persones, entre les quals nombrosos cuiners gironins i de la resta de l'estat, van retre ahir homenatge als propietaris del bulli, ferran adrià i juli soler.

ROSES | EFE/DDG

Alguns dels representants més destacats de la gastronomia nacional i gironina van homenatjar ahir Ferran Adrià i el seu soci, Juli Soler, amb una festa en un catamarà en la qual van celebrar tot el que ha aportat el Bulli al món de la cuina. El restaurant tancarà les portes el 30 de juliol.

Prop d'un centenar de persones, entre cuiners -Joan Roca, Paco Pérez, Nandu Jubany, Carles Gaig i Fina Puigdevall entre d'altres-, representants de l'àmbit de l'enologia -com Josep Roca i Agustí Torelló-, distribuïdors, fabricants de cuines -com Quim Casademont- i les seves famílies van participar ahir en la festa de comiat dels màxims responsables del Bulli. La iniciativ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/estiu/2011/07/19/gastronomia-homenatja-bulli/502340.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify