Dossier de premsa

La gastronomia homenatja el Bulli

24 de juliol de 2011 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

Prop d'un centenar de persones van retre ahir homenatge als propietaris d'El Bulli, Ferran Adrià i Juli Soler

DDG

Prop d'un centenar de persones, entre cuiners -Joan Roca, Paco Pérez, Nandu Jubany, Carles Gaig i Fina Puigdevall entre d'altres-, representants de l'àmbit de l'enologia -com Josep Roca i Agustí Torelló-, distribuïdors, fabricants de cuines -com Quim Casademont- i les seves famílies van participar ahir en la festa de comiat dels màxims responsables del Bulli. La iniciativa va sortir a l'Hotel Sa Punta de Pals i l'ambient va ser, més que el d'homenatjar un local que tanca, el de celebrar una nova etapa en la gastronomia espanyola.

Adrià, que va insistir que l'homenatge no era per al Bulli sinó per a tots els qui han col·locat la cuina d'Espanya a dalt de tot, va assenyalar qu...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/societat/2011/07/24/gastronomia-homenatja-bulli/132764.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify