Guies de lectura
Image

La gastronomia homenatja el Bulli

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).
Dossier de premsa

Resum:

DDG

Prop d'un centenar de persones, entre cuiners -Joan Roca, Paco Pérez, Nandu Jubany, Carles Gaig i Fina Puigdevall entre d'altres-, representants de l'àmbit de l'enologia -com Josep Roca i Agustí Torelló-, distribuïdors, fabricants de cuines -com Quim Casademont- i les seves famílies van participar ahir en la festa de comiat dels màxims responsables del Bulli. La iniciativa va sortir a l'Hotel Sa Punta de Pals i l'ambient va ser, més que el d'homenatjar un local que tanca, el de celebrar una nova etapa en la gastronomia espanyola.

Adrià, que va insistir que l'homenatge no era per al Bulli sinó per a tots els qui han col·locat la cuina d'Espanya a dalt de tot, va assenyalar qu...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/societat/2011/07/24/gastronomia-homenatja-bulli/132764.html?utm_source=rss