Dossier de premsa

Un últim dia ple de diversió... i secretisme

30 de juliol de 2011 | Diari de Girona

El darrer dia del restaurant de ferran adrià finalitzarà avui a la nit amb un àpat d'homenatge reduït a un grup de 50 privilegiats, tots ells "amics i familiars" del cuiner

El Bulli tanca les seves portes avui com a restaurant per transformar-se en fundació i ho fa amb una festa privada que servirà per homenatjar a tot l'equip de xefs que han passat per l'establiment i han format part de la revolució gastronòmica mundial.
La celebració, que està pensada en un entorn molt íntim i únicament per al personal i amics més pròxims d'El Bulli, és un dels secrets millor guardats del restaurant, que sempre comparteix les seves receptes i tècniques, però que en aquesta ocasió ha volgut mantenir el misteri i sobretot la sorpresa fins a l'últim dia.
"Es tracta d'un homenatge a tots els qui han fet possible El Bulli Foundation, que són els que han construït tot el que implic...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/estiu/2011/07/30/diversio-secretisme/504800.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify