Guies de lectura
Image

El Bulli, un factor de la història

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 01-08-2011 Pàgina 13 pEl Punt Avui. Edició Nacional 01-08-2011 Pàgina 2
Dossier de premsa

Resum:

Ferran Adrià i El Bulli han marcat un abans i un després a la història de la cuina. De la cuina occidental, per ser precisos. Ferran Adrià ha estat el protagonista de la revolució de la gastronomia de final del segle XX i de començament del XXI, de la quarta revolució gastronòmica. En els propers anys, la cuina mundial estarà marcada per les idees i conceptes desenvolupats per aquell cuiner que el 1984 va arribar al restaurant de la cala Montjoi de Roses. Les altres tres sacsejades havien estat franceses: una després de la Revolució, una altra en la belle époque i la inefable nouvelle cuisine. Aquesta ha estat la primera que no ha estat francesa. Ha desplaçat l'epicentre de la gastronomia de...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/7-editorials/440067-el-bulli-un-factor-de-la-historia.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss