Dossier de premsa

El Bulli, un factor de la història

01 d'agost de 2011 | El Punt

Ferran Adrià i El Bulli han marcat un abans i un després a la història de la cuina. De la cuina occidental, per ser precisos. Ferran Adrià ha estat el protagonista de la revolució de la gastronomia de final del segle XX i de començament del XXI, de la quarta revolució gastronòmica. En els propers anys, la cuina mundial estarà marcada per les idees i conceptes desenvolupats per aquell cuiner que el 1984 va arribar al restaurant de la cala Montjoi de Roses. Les altres tres sacsejades havien estat franceses: una després de la Revolució, una altra en la belle époque i la inefable nouvelle cuisine. Aquesta ha estat la primera que no ha estat francesa. Ha desplaçat l'epicentre de la gastronomia de...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/7-editorials/440067-el-bulli-un-factor-de-la-historia.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify