Dossier de premsa

L'esperit d'El Bulli

31 de juliol de 2011 | El Punt

Ferran Adrià i Juli Soler reuneixen René Redzepi, Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Massimo Bottura i Grant Achatz el dia del comiat d'El Bulli com a restaurant i abans del retorn el 2014

“Els millors cuiners del món fan que l'esperit d'El Bulli continuï. El Bulli ha de seguir i està per sobre de Ferran Adrià i Juli Soler”. Ho va dir amb tant d'orgull de pare, que Ferran Adrià no es va poder estar de fer un propòsit: “El meu treball serà defensar aquesta gent. Ens agrada que després de nosaltres triomfi un dels nostres”.

Cap a les onze del matí del dissabte 30 de juliol del 2011 Ferran Adrià va engegar la trobada amb la premsa. Amb ell, tots els caps de cuina de la història d'El Bulli i els millors cuiners del món. Els millors, segons la llista The S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants, són deixebles d'El Bulli: René Redzepi, del Noma de Copenhaguen; Joan Roca, del Celle...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/439884-lesperit-del-bulli.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify