Guies de lectura
Image

L'esperit d'El Bulli

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 31-07-2011 Pàgina 2 pEl Punt Avui. Edició Nacional 31-07-2011 Pàgina 40
Dossier de premsa

Resum:

“Els millors cuiners del món fan que l'esperit d'El Bulli continuï. El Bulli ha de seguir i està per sobre de Ferran Adrià i Juli Soler”. Ho va dir amb tant d'orgull de pare, que Ferran Adrià no es va poder estar de fer un propòsit: “El meu treball serà defensar aquesta gent. Ens agrada que després de nosaltres triomfi un dels nostres”.

Cap a les onze del matí del dissabte 30 de juliol del 2011 Ferran Adrià va engegar la trobada amb la premsa. Amb ell, tots els caps de cuina de la història d'El Bulli i els millors cuiners del món. Els millors, segons la llista The S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants, són deixebles d'El Bulli: René Redzepi, del Noma de Copenhaguen; Joan Roca, del Celle...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/439884-lesperit-del-bulli.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss