Dossier de premsa

L'adéu d'un restaurant

30 de juliol de 2011 | El Punt

El restaurant El Bulli tanca avui les seves portes. A l'acte de comiat està previst que hi assisteixin els millors cuiners del món. No podia ser de cap altra manera, tractant-se del millor restaurant del món. Ferran Adrià i molts altres que l'han acompanyat en un llarg viatge –que, per sort, tindrà continuïtat– han fet girar els ulls del món sencer cap a la paradisíaca cala de Montjoi, un racó de món –i mai tan ben dit–, una meravella mundial. A vegades no sé si els gironins n'hem sigut prou conscients, de la sort que hem tingut de tenir tan a prop nostre un restaurant del nivell d'El Bulli. Llocs així abans només eren a París, a Londres o a Nova York. Afortunadament hi ha uns quants restaur...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/439727-ladeu-dun-restaurant.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesOpini%C3%B3&utm_source=rss&utm_medium=mesOpini%C3%B3&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify