Dossier de premsa

Tocar el cel del vi

29 de juliol de 2011 | El Punt

Converteixen el mas de Coll de Roses en un centre enològic i lúdic que pretén despertar els sentits del visitant. Fa un repàs de les diferents fases d'elaboració del vi mitjançant un atractiu circuit audiovisual

El millor vi no és necessàriament el més car, sinó el que es comparteix. Amb aquesta frase acaba la visita al Coll de Roses, un mas convertit en un centre enològic i lúdic: el cel (suma de les inicials de les paraules anteriors), com el defineix el propietari, Damià Espelt, cap visible també de Vins Espelt. El centre no és un celler ni un museu. Però hi ha obres d'art i s'hi pot comprar vi. Es tracta d'un petit viatge, en el món de l'enologia, que desperta tots els sentits. Per fer el circuit no cal cap guia ni cap traductor. La il·luminació és la que et porta per les diferents sales i només t'has de deixar seduir per les imatges i la música mentre es fa un repàs de les diferents fases d'ela...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/439282-tocar-el-cel-del-vi.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada&utm_source=rss&utm_medium=portada&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify