Dossier de premsa

La revolució de Ferran Adrià i el Bulli de Roses

02 d'agost de 2011 | Diari de Girona

El xef Ferran Adrià i el cap de sala Juli Soler (l'altre 50% d'El Bulli) van comparèixer dissabte davant la premsa internacional flanquejats per René Redzepi (cuiner del considerat millor restaurant del món), Joan Roca (del segon), Andoni Luis Aduriz (tercer), Massimo Bottura (quart) i Grant Achatz (sisè), entre d'altres xefs. Tots eren a cala Montjoi per al comiat d'El Bulli perquè tots tenen en comú que en un moment o altre de la seva carrera (sobretot en el seu període de formació), han passat per la cuina del restaurant, de manera que han treballat seguint les indicacions d'Adrià, han col·laborat amb ell, n'han après conceptes, secrets, visions... Aquest és el gran llegat que deixen El B...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/08/02/revolucio-ferran-adria-bulli-roses/505351.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify