Guies de lectura
Image

La revolució de Ferran Adrià i el Bulli de Roses

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

El xef Ferran Adrià i el cap de sala Juli Soler (l'altre 50% d'El Bulli) van comparèixer dissabte davant la premsa internacional flanquejats per René Redzepi (cuiner del considerat millor restaurant del món), Joan Roca (del segon), Andoni Luis Aduriz (tercer), Massimo Bottura (quart) i Grant Achatz (sisè), entre d'altres xefs. Tots eren a cala Montjoi per al comiat d'El Bulli perquè tots tenen en comú que en un moment o altre de la seva carrera (sobretot en el seu període de formació), han passat per la cuina del restaurant, de manera que han treballat seguint les indicacions d'Adrià, han col·laborat amb ell, n'han après conceptes, secrets, visions... Aquest és el gran llegat que deixen El B...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/08/02/revolucio-ferran-adria-bulli-roses/505351.html?utm_source=rss