Terol absolutitza, Maverick hi guanya

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 29-08-2011 Pàgina 50

Nico Terol va vèncer la seva sisena cursa, sense discussió i, si no hi ha imprevistos, cavalca imparable cap al títol mundial. Intractable –en les deu primeres voltes ja avantatjava de deu segons els perseguidors–, res a dir.

Més enllà del seu soliloqui, el que, segons com, són engrunes però que Maverick Viñales està modelant al seu gust perquè acabi sent un subcampionat del món en l'any del debut. Amb el sisè podi de la temporada, el gironí de 16 anys va tornar a batre's sense vergonya, aquesta vegada amb Cortese, a qui va empetitir en l'última volta per acabar prenent-li el segon lloc. Una segona posició que va ostentar en un gran nombre de voltes. En la primera meitat de la cursa, rodant...