Guies de lectura
Image

El gust de la badia

(El Punt. ).
Sortim 16-09-2011 Pàgina 43
Dossier de premsa

Resum:

El suquet de peix de Roses és el punt de fusió de la cuina tradicional de l'Empordà amb la creativitat de la gastronomia local; la trobada de l'oferta gastronòmica de terra endins i de mar obert, autòctona i renovada. Acompanyat dels excel·lents vins de la DO Empordà, blancs frescos i negres aromàtics, és una bona manera de conèixer l'entorn màgic de la badia de Roses. La campanya gastronòmica permet escollir entre quinze restaurants, cadascun dels quals interpreta el suquet al seu estil. Per completar l'experiència, s'han previst visites guiades al port de pesca i la llotja de peix que organitza l'Oficina de Turisme els divendres, a les cinc de la tarda. Roses, a més, proposa una àmplia ofe...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/451406-el-gust-de-la-badia.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui