Dossier de premsa

El gust de la badia

16 de setembre de 2011 | El Punt

El suquet de peix de Roses és el punt de fusió de la cuina tradicional de l'Empordà amb la creativitat de la gastronomia local; la trobada de l'oferta gastronòmica de terra endins i de mar obert, autòctona i renovada. Acompanyat dels excel·lents vins de la DO Empordà, blancs frescos i negres aromàtics, és una bona manera de conèixer l'entorn màgic de la badia de Roses. La campanya gastronòmica permet escollir entre quinze restaurants, cadascun dels quals interpreta el suquet al seu estil. Per completar l'experiència, s'han previst visites guiades al port de pesca i la llotja de peix que organitza l'Oficina de Turisme els divendres, a les cinc de la tarda. Roses, a més, proposa una àmplia ofe...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/451406-el-gust-de-la-badia.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify