Dossier de premsa

Roses engega la campanya de suquet de peix per promoure la gastronomia

17 de setembre de 2011 | Diari de Girona

Uns 15 establiments participen amb l'objectiude difondre aquest plattípic de la població

ROSES | DDG


Roses inicia la campanya de suquet de peix d'enguany amb l'objectiu de promocionar la gastronomia local i reconèixer els establiments de la població a través del plat típic de la zona. Els restaurants adherits oferiran durant tot l'any la possibilitat de degustar aquest plat identitari de la població i, els que compleixin els requisits, seran guardonats per part de la Confradia de Pescadors, amb un distintiu de qualitat. En total, hi particpen quinze establiments.
Oferir suquet de peix de manera permanent a la carta -especificant amb quin peix està elaborat-, tenir a disposició dels clients vins i oli de la DO Empordà i, finalment, tenir el restaurant obert durant ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/09/17/roses-engega-campanya-suquet-peix-promoure-gastronomia/515720.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify