Dossier de premsa

El Bulli, per dins

21 de setembre de 2011 | El Punt

Es presenta a Sant Sebastià el documental ‘El Bulli: Cooking in progress', que mostra les interioritats del funcionament del restaurant de Ferran Adrià

“No és una pel·lícula sobre el menjar, sinó sobre la creativitat.” Aquesta és la definició que fa el documentalista Gereon Wetzel d'El Bulli: Cooking in progress,un llargmetratge rodat al que s'ha considerat el millor restaurant del món, que s'ha vist al Festival de Sant Sebastià dins la secció paral·lela Culinary Zinema.

La idea de la pel·lícula va sorgir de la coguionista –juntament amb Wetzel– Anna Ginestí Rosell, amb la “voluntat de captar el procés creatiu”. “Si El Bulli funcionava sis mesos com a taller i sis com a restaurant, ens interessaven els primers”, explica. Així, les càmeres van estar rodant al taller de Ferran Adrià durant quinze mesos, que van donar lloc a setanta hores de ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/455235-el-bulli-per-dins.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify