El Bulli, per dins
(El Punt. ).Resum:
“No és una pel·lícula sobre el menjar, sinó sobre la creativitat.” Aquesta és la definició que fa el documentalista Gereon Wetzel d'El Bulli: Cooking in progress,un llargmetratge rodat al que s'ha considerat el millor restaurant del món, que s'ha vist al Festival de Sant Sebastià dins la secció paral·lela Culinary Zinema.
La idea de la pel·lícula va sorgir de la coguionista –juntament amb Wetzel– Anna Ginestí Rosell, amb la “voluntat de captar el procés creatiu”. “Si El Bulli funcionava sis mesos com a taller i sis com a restaurant, ens interessaven els primers”, explica. Així, les càmeres van estar rodant al taller de Ferran Adrià durant quinze mesos, que van donar lloc a setanta hores de ...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/455235-el-bulli-per-dins.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui