Dossier de premsa

Actes gastronòmics a l´Hotel Terraza

11 d'octubre de 2011 | Diari de Girona

ROSES | DDG


L'Hotel Terraza de Roses ha programat un conjunt d'activitats gastronòmiques pels propers mesos que començaran demà amb la jornada de presentació del nou vi "Per Sant Martí mata el porc i enceta el vi", amb la col·laboració del Centre Enològic Mas d'en Coll del Celler Espelt. Els assistents podran veure en directe com s'obren les bótes i es degusta el primer vi.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/10/11/actes-gastronomics-lhotel-terraza/521427.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify