Guies de lectura
Image

L'última xefla

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 12-10-2011 Pàgina 61 pEl Punt Avui. Edició Nacional 12-10-2011 Pàgina 61
Dossier de premsa

Resum:

El que ha estat considerat durant cinc edicions el millor restaurant del món és, segurament, el més filmat i el que més produccions audiovisuals del món ha generat. El Bulli és el protagonista de la nit de TV3 [http://www.tv3.cat] amb el documental El Bulli, l'últim vals, una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de les productores Visual 13 [http://www.visual13.com] i Minoria Absoluta [http://www.minoriaabsoluta.com].

El 30 de juliol va tancar les portes per convertir-se, el 2014, en fundació. El seu xef, Ferran Adrià, va servir un últim i espectacular sopar, acompanyat dels que avui són els millors xefs del món i que en els últims anys han passat per El Bulli: René Redz...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/13-comunicacio/20-comunicacio/462779-lultima-xefla.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui