Dossier de premsa

Més de 1.300 racions de suquet al Firatast

15 de novembre de 2011 | El Punt

En el pas del suquet de peix de Roses per la darrera edició del Firatast de Girona, celebrat el cap de setmana passat, un total de 1.316 persones van poder degustar el plat per excel·lència de la cuina tradicional rosinca, elaborat per cuiners locals al mateix recinte amb productes de la llotja de peix de Roses. La participació de Roses en la 17a edició del Firatast respon a la voluntat del consistori, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors, el Celler Espelt, l'Estació Nàutica de Roses i els quinze restaurants adherits a la campanya, d'aprofitar aquest immillorable aparador per donar a conèixer al públic de proximitat la qualitat del peix i de la cuina tradicional del municipi....

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/475553-mes-de-1300-racions-de-suquet-al-firatast.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify