Guies de lectura
Image

Més de 1.300 racions de suquet al Firatast

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 15-11-2011 Pàgina 6
Dossier de premsa

Resum:

En el pas del suquet de peix de Roses per la darrera edició del Firatast de Girona, celebrat el cap de setmana passat, un total de 1.316 persones van poder degustar el plat per excel·lència de la cuina tradicional rosinca, elaborat per cuiners locals al mateix recinte amb productes de la llotja de peix de Roses. La participació de Roses en la 17a edició del Firatast respon a la voluntat del consistori, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors, el Celler Espelt, l'Estació Nàutica de Roses i els quinze restaurants adherits a la campanya, d'aprofitar aquest immillorable aparador per donar a conèixer al públic de proximitat la qualitat del peix i de la cuina tradicional del municipi....

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/475553-mes-de-1300-racions-de-suquet-al-firatast.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui