Dossier de premsa

Un any agredolç en la concessió de les estrelles michelin

26 de novembre de 2011 | Diari de Girona

Des de fa uns anys, amb l'auge del món de la cuina, la concessió o retirada de les estrelles Michelin s'ha convertir en una data esperada en el calendari. Tot i el grau d'exigència i pressió que comporta entrar o mantenir-se en la guia, són pocs els restaurants que renuncïen a incorporar-s'hi. L'alta cuina ha esdevingut una de les activitats més prestigiades. És un dels principals actius que té Catalunya en aquesta etapa de crisi. El coneixement mundial de la figura de Ferran Adrià n'es un exemple. També existeix, des de fa anys, el convenciment general que els inspectors de la Guia Michelin són molt més exigents amb els restaurants catalans i espanyols que amb els d'altres països. Aquest an...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/11/26/agredol-concessio-estrelles-michelin/531984.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify