Guies de lectura
Image

Un any agredolç en la concessió de les estrelles michelin

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Des de fa uns anys, amb l'auge del món de la cuina, la concessió o retirada de les estrelles Michelin s'ha convertir en una data esperada en el calendari. Tot i el grau d'exigència i pressió que comporta entrar o mantenir-se en la guia, són pocs els restaurants que renuncïen a incorporar-s'hi. L'alta cuina ha esdevingut una de les activitats més prestigiades. És un dels principals actius que té Catalunya en aquesta etapa de crisi. El coneixement mundial de la figura de Ferran Adrià n'es un exemple. També existeix, des de fa anys, el convenciment general que els inspectors de la Guia Michelin són molt més exigents amb els restaurants catalans i espanyols que amb els d'altres països. Aquest an...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/11/26/agredol-concessio-estrelles-michelin/531984.html?utm_source=rss