Dossier de premsa

Els ingredients de la cuina de Ferran Adrià, fotografiats per Hannah Collins

10 de gener de 2012 | Diari de Girona

Una exposició presenta trenta dels productes bàsics d'El Bulli, retratats en un viatge arreu del món i escollits especialment pel xef

BARCELONA | EUROPA PRESS/DDG


L'Ivorypress Art + Books Space II de Madrid acollirà a partir de demà l'exposició The Fragile Feast de la fotògrafa Hannah Collins (Londres, 1956) amb una selecció de fotografies dels ingredients clau de la cuina de Ferran Adrià.
Després de mantenir diverses converses amb el xef d'El Bulli sobre la importància de trobar els ingredients precisos de màxima qualitat, l'artista britànica es va embarcar en un viatge per Europa, Amèrica Llatina i Japó per fotografiar 30 d'aquests ingredients que són peces escollides a la cuina del fundador del restaurant rosinc.
Les fotografies revelen el lloc d'origen, el procés de transformació i la preparació en cuina d...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2012/01/10/ingredients-cuina-ferran-adria-fotografiats-hannah-collins/541105.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify