Dossier de premsa

Ferran Adrià i el Bulli, més enllà de la cuina

05 de febrer de 2012 | Diari de Girona

Per mi hauria estat més fàcil tancar la barraca de Cala Montjoi i dedicar-me a ajudar a muntar negocis i a fer conferències a Harvard. Però crec en això que estic fent, que val la pena deixar aquest llegat, i per això hem impulsat la Fundació". Ho assegurava el cuiner Ferran Adrià, dimarts passat, en la inauguració de l'exposició Ferran Adrià i el Bulli. 1961-2011. Risc, llibertat i creativitat, i es referia a la fundació que a partir de 2014 substituirà el ja mític restaurant de Roses amb la intenció de mantenir-ne l'esperit i difondre les tècniques, els conceptes i en definitiva la manera d'entendre i abordar la cuina que l'han caracteritzat i que han suposat una autèntica revolució en el ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/02/05/ferran-adria-bulli-enlla-cuina/545598.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify