Dossier de premsa

Gastronomia, turisme, país

05 de febrer de 2012 | Diari de Girona

JOAN TRIAS I BADRUNA

La gastronomia del país està en auge. Dimecres passat la portada d'aquest diari mostrava un Ferran Adrià exultant després d'inaugurar una nova exposició sobre el Bulli al Palau Robert de Barcelona. L'endemà mateix, ens assabentàvem que el cuiner gironí Joan Roca, del Celler de Can Roca, havia rebut el prestigiós premi anual de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia. Fa poques setmanes era el torn del restaurant Casamar de Llafranc, que rebia la seva primera estrella Michelin. Més enllà dels fenòmens mediàtics, és ben cert que la qualitat de les primeres matèries de la nostra terra i l'esforç conjunt de productors, restauradors i administracions han aconsegui...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/05/gastronomia-turisme-pais/545595.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify