Guies de lectura
Image

Gastronomia, turisme, país

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

JOAN TRIAS I BADRUNA

La gastronomia del país està en auge. Dimecres passat la portada d'aquest diari mostrava un Ferran Adrià exultant després d'inaugurar una nova exposició sobre el Bulli al Palau Robert de Barcelona. L'endemà mateix, ens assabentàvem que el cuiner gironí Joan Roca, del Celler de Can Roca, havia rebut el prestigiós premi anual de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia. Fa poques setmanes era el torn del restaurant Casamar de Llafranc, que rebia la seva primera estrella Michelin. Més enllà dels fenòmens mediàtics, és ben cert que la qualitat de les primeres matèries de la nostra terra i l'esforç conjunt de productors, restauradors i administracions han aconsegui...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/05/gastronomia-turisme-pais/545595.html?utm_source=rss