Dossier de premsa

Campanya gastronòmica a Solingen al març

14 de febrer de 2012 | El Punt

Tretze equips de cuiners rosincs i dels vins i caves de cinc cellers participaran en les jornades gastronòmiques que Roses farà a la ciutat alemanya de Solingen del 19 al 25 de març, per presentar els plats i l'essència de la gastronomia rosinca. És la primera ciutat escollida per Roses com a prova pilot del projecte “Ambaixades Turístiques”, per realitzar accions de promoció turística a ciutats europees.

Redacció

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/506864-campanya-gastronomica-a-solingen-al-marc.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify