Filmant Ferran Adrià
(El Punt. ).Resum:
Lluny de la tradició de cinema gastronòmic fet amb la intenció de fer pessigolles a l'estómac de l'espectador, El Bulli: Cooking in progress–el documental sobre Ferran Adrià que s'estrena avui– és més aviat una pel·lícula sobre el procés creatiu. No es tracta d'un film de receptes sinó d'una immersió en les interioritats del laboratori d'El Bulli, a partir de la tasca d'elaboració del menú de la que seria l'última temporada.
El Bulli: Cooking in progresses va presentar en la darrera edició del Festival de Sant Sebastià, on El Punt Avui va poder parlar amb el director Gereon Wetzel i la coguionista Anna Gnesti Rosell, que van explicaar: “Ens interessaven els sis mesos en què El Bulli funcion...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/523782-filmant-ferran-adria.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui