Dossier de premsa

Filmant Ferran Adrià

30 de març de 2012 | El Punt

El documental ‘El Bulli: Cooking in progress' recull el procés de creació del que seria l'últim menú de la temporada del restaurant

Lluny de la tradició de cinema gastronòmic fet amb la intenció de fer pessigolles a l'estómac de l'espectador, El Bulli: Cooking in progress–el documental sobre Ferran Adrià que s'estrena avui– és més aviat una pel·lícula sobre el procés creatiu. No es tracta d'un film de receptes sinó d'una immersió en les interioritats del laboratori d'El Bulli, a partir de la tasca d'elaboració del menú de la que seria l'última temporada.

El Bulli: Cooking in progresses va presentar en la darrera edició del Festival de Sant Sebastià, on El Punt Avui va poder parlar amb el director Gereon Wetzel i la coguionista Anna Gnesti Rosell, que van explicaar: “Ens interessaven els sis mesos en què El Bulli funcion...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/523782-filmant-ferran-adria.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify