Mack no vacil·la i ja mana

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 09-04-2012 Pàgina 40

Els 125 cc van acabar amb Maverick Viñales guanyant les dues últimes curses, i la Moto 3 ha començat amb el pilot de Roses allà mateix, guanyant. I els triomfs que vindran.

El mundial va iniciar-se ahir a Losail amb una victòria catalana, un triomf acompanyat d'una desena posició d'Àlex Rins, debutant, que va pujar per primer cop a la seva moto encara no fa un mes per culpa de la fractura d'espatlla que es va fer entrenant. També va debutar ahir Romano Fenati, l'italià campió d'Europa. Amb la mateixa moto que Viñales, el pilot d'Ascoli va ser el més acurat en la sortida i en dues voltes ja avançava de gairebé dos segons Mack, que no va sortir bé –va passar cinquè en el primer pas per meta–....