Maverick Viñales s´imposa en la primera cursa de Moto3

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

EP

El pilot de Roses Maverick Viñales (FTR Honda) ha aconseguit la victòria en la carrera de Moto3 del Gran Premi de Qatar, primera cita del curs, disputada aquest diumenge al circuit de Losail, per davant de l'italià Romano Fenati (FTR Honda) i de l'alemany Sandro Cortese (KTM).

Viñales ha complert amb els pronòstics i ha guanyat la primera cursa de Moto3 de la història. El català no ha tingut massa problemes per ser el primer en creuar la meta després d'agafar el cap de cursa a falta de 12 voltes per al final.

Fenati ha realitzat una gran sortida i s'ha col·locat en la primera posició, ha intentat estirar el grup i ha aconseguit marxar en solitari amb un buit de 1.6 segons. L...