Dossier de premsa

Tres caps de cuina d´El Bulli obren Compartir, el seu restaurant a Cadaqués

17 d'abril de 2012 | Diari de Girona

Serà una cuina senzilla amb preus d'entre 30 i 60 euros per àpat

ROSES | ACN/DDG


Els tres darrers caps de cuina d'El Bulli, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, obren Compartir, el seu propi restaurant a Cadaqués. Els tres continuen vinculats al restaurant a través de la BulliFoundation però volen aprofitar els dos anys fins que la fundació arrenqui per poder cuinar "sense la pressió" que suposava estar al capdavant del millor restaurant del món.
Compartir tindrà entre 35-40 referències i tots els plats estaran pensats per compartir entre els comensals. Després de més d'una dècada a El Bulli, reconeixen que els ve de gust emprendre aquesta aventura per oferir una cuina "sincera" als clients conservant "la manera de treballar" que ha...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2012/04/17/tres-caps-cuina-bulli-obren-compartir-restaurant-cadaques/557536.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta
Spotify