(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

JEREZ DE LA FRONTERA | DDG

Mala i pitjor sort per als cosins Viñales al Gran Premi d'Espanya. Tant Maverick com Isaac van tenir problemes durant una cursa de Moto 3 plena d'incidents a causa de la pluja, que va convertir el circuit en una autència pista de patinatge, i que va provocar que només acabessin disset dels trenta-un pilots que van començar la prova. El de Llançà va ser el que va sortir més malparat en el matí d'ahir, ja que va tastar el terra en la sisena volta i segueix sense acabar cap Gran Premi. El seu cosí de Roses, en canvi, també va acabar a la grava, però va poder evitar la caiguda i des del darrere va iniciar una remuntada que li va atorgar deu punts molt valuosos.