És notícia

...

La Biblioteca de Roses incentiva la lectura infantil i juvenil durant l’estiu adherint-se a la campanya Bibliotestiu

La Biblioteca Jaume Vicens Vives participa aquest estiu en el projecte impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat “Biblioestiu”, una campanya de foment de la lectura per a nens i nenes de 5 a 16 anys, iniciat el passat 1 de juliol i que finalitzarà el 15 de setembre per promocionar la lectura infantil durant les vacances d’estiu.

El projecte es divideix en 2 programes adreçats a nens i nenes diferenciant 2 franges d’edat:

5 a 9 anys: en col·laboració amb l’Editorial La Galera s’han seleccionat una sèrie de col·leccions dividides en 2 franges d’edat: de 5 a 7 i de 8 a 9 anys. Per a la primera franja s’han preparat quatre models de cartes per a cadascuna de les col·leccions i per a la segona un quadern de jocs i activitats relacionats amb les lectures. Tots els materials estaran disponibles a la web: biblioestiu.cat.

10 a 16 anys: en col·laboració amb Legiland Club es donarà accés a una plataforma digital que permetrà certificar la lectura lliure i obtenir premi

Entre els nens de 5 a 9 anys participants en la campanya se sortejarà una bossa Bibliotestiu, regals del FC Barcelona Experience i lots de llibres, mentre que en els de la franja d’edat compresa entre els 10 i els 16 anys, rebran l’obsequi d’una bossa Biblioestiu tots aquells participants situats entre els millors 500 classificats a la plataforma de lectura.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matí: de dimarts a divendres: de 9:30h a 14h
Tarda: Dilluns, dimecres, dijous i divendres: de 15:30 a 19:30h
Dissabte: de 9:30 a 13h (Estiu tancat)

Per renovacions de préstec --> prestec.biblioteca@roses.cat

CONTACTE

C. de Girona, 22-30

17480 Roses

Tf. 972150928

biblioteca@roses.cat

SEGUEIX-NOS!