Maletes temàtiques

L'art: un festí de colors i formes

En els llibres infantils, la il·lustració juga un paper de gran importància. La barreja de tècniques, formes, textures i colors obre portes a un món d'imaginació i creativitat.

La Kveta Pacovská, singular pintora, escultora i autora d'alguns d'aquest exemplars, comentava que aquests tipus de llibres són «la primera galeria d'art d'un nen». Quan ella era petita, pensava que cada dia tenia el seu propi color i que aquests colors eren fonamentals en qualsevol tipus de comunicació.

La relació de llibres d'aquesta guia ens permetrà, per tant, posar colors diferents als nostres dies.

Relacionat amb aquest festí de colors i formes, hem creat a l'espai infantil un nou centre d'interés: Llegim art, que inclou tota una sèrie de títols relacionats amb el món artístic.

Aquesta maleta de suport al treball d’aula i a la biblioteca escolar, està dirigida als cursos de cicle mitjà i cicle superior.

La granja

Aquesta maleta és una proposta que recull diferents materials didàctics destinats a conèixer l'entorn de la granja i els animals domèstics.

Teniu pensat durant el curs visitar una granja? Amb el material que trobareu a la maleta, podreu fer una preparació prèvia a la visita o donar a conèixer la importància de la granja en la nostra vida diària.

L'educació infantil i el cicle inicial són els destinataris d'aquest tipus de material.

Juguem amb las paraules

Paraules entremaliades, amagades, sàvies o fins i tot paraules bessones... paraules mirall, paraules clares, paraules per endevinar... una professora que fa faltes d'hortografia i una vaca, La Vaca Victoria. Que què hi fa aquí una vaca? doncs juga a fer rimes i fa volar la imaginació per intentar descobrir altres vides. Què com ho fa? Doncs... jugant amb les paraules.

Aquest recull de llibres està dirigit a l'alumnat de cicle mitjà i cicle superior.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Flickr
Insta