Reprografia

A la biblioteca es poden reproduir els fons propis i els obtinguts a partir d'internet, d'acord amb la legislació vigent i conforme a les taxes establertes. Vegeu les ordenances fiscals vigents.

IMPRESSIONS

La biblioteca disposa de dues impressores, una a la zona infantil i una a la zona d'adults. Les impressions són en DINA-4 blanc i negre i cada pàgina impresa té un cost de 0,10 €. Per poder imprimir cal carregar el moneder al taulell d'informació de la secció d'adults o d'infantil abans de fer les impressions.

ESCÀNERS

La biblioteca disposa de dos escàners a la zona d'adults, un per als terminals de lliure accés i un per als terminals de treball. Les tasques d'escaneig són en règim d'autoservei i no tenen cost per a l'úsuari.

FOTOCOPIADORA

La fotocopiadora d'autoservei es troba a l'entrada de la biblioteca. Les impressions són en blanc i negre, amb un cost de 0,10 € per cada pàgina impresa en format DIN-A4, o bé de 0,15 € les impressions en DIN-A3. La fotocopiadora no retorna canvi, cal introduir l'import exacte. També podeu imprimir els vostres documents en PDF des de la fotocopiadora.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Flickr
Insta