El Setè Cel (10a edició)

L'escriptor Miquel Aguirre rebrà el proper mes de novembre el premi "El Setè Cel" de Salt per la seva novel·la Els morts no parlen en una cerimònia que es farà el dia 18 a la Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt.

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Salt, convoca la desena edició dels Premis Literaris de Salt “El Setè Cel” amb l'objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, les bases dels quals són les següents:

B A S E S

Premi de novel·la

1. Opta a aquest premi qualsevol novel·la editada en català entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015 per un autor en actiu, a proposta dels saltencs i saltenques, els clubs de lectura i els usuaris de les biblioteques públiques mitjançant votació en butlletes que es repartiran a les biblioteques públiques de les comarques gironines i en el web de la Biblioteca Iu Bohigas de Salt.

2. De les vint obres més votades, el jurat n’escollirà la guanyadora. Podeu consultar la guia amb alguns dels llibres que opten a la desena edició dels premis literaris i que es poden trobar a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt.


 3. El jurat és presidit pel Sr. Vicenç Villatoro i en són vocals el Sr. Guillem Terribas, Sr. Miquel Berga i Sr. Albert Rossich, així com l’alcalde de Salt, Sr. Jordi Viñas i la regidora de Cultura, Sra. Eva Rigau, que actuarà com a secretària sense vot, i que en són membres nats. Les persones del jurat són nomenades per l’alcalde, prèvia consulta amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt.

4. Dels clubs de lectura actius a la demarcació, cinc tindran opció de participar en el projecte i dos dels seus representants formaran part 

activa del jurat.

5. La dotació del premi és de 3.000 € per a l’autor o autora de la novel·la guanyadora.

6. Els vots per escollir les novel·les finalistes es poden emetre fins al dia 23 d’abril de 2016. Aquests vots són nominals i hi haurà de constar el número de DNI o el número de carnet de la Biblioteca de la qual sigui usuari el votant. Només s’acceptarà un vot per persona i entre tots els votants se sortejarà un lot de llibres amb les novel·les finalistes.

7. El lliurament del premi tindrà lloc durant la tardor de l’any 2016.

Descarregueu aquestes bases en PDF

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Flickr
Insta