El Setè Cel (11a edició)

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Salt, convoca l'onzena edició dels Premis Literaris de Salt “El Setè Cel” amb l'objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, les bases dels quals són les següents:


B A S E S

 Premi de novel·la

1. Opta a aquest premi qualsevol novel·la editada en català entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016 per un autor en actiu, a proposta de les biblioteques públiques de Catalunya, que en podran proposar fins a un màxim de cinc cadascuna emetent el seu vot fins al dia 23 d'abril de 2017.

2. De les vuit obres més votades per les biblioteques públiques de Catalunya, el jurat n’escollirà tres de finalistes que seran proposades als clubs lectors actius a les comarques gironines per a la seva lectura i valoració.

3. El club de lectura de Salt i dos més tindran l'opció a participar en el projecte, i els seus representants formaran part activa del Jurat el dia de la trobada per a la deliberació de la novel·la guanyadora. En cas d'haver-hi més de dues sol·licituds, els escollits es determinaran per sorteig.

4. El jurat és presidit pel Sr. Vicenç Villatoro i en són vocals el Sr. Guillem Terribas, Sr. Miquel Berga i Sr. Albert Rossich, així com l’alcalde de Salt, Sr. Jordi Viñas i la regidora de Cultura, Sra. Eva Rigau, que actuarà com a secretària sense vot, i que en són membres nats. Les persones del jurat són nomenades per l’alcalde, prèvia consulta amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt.

5. La dotació del premi és de 3.000 € per a l’autor o autora de la novel·la guanyadora.

6. El lliurament del premi tindrà lloc durant la tardor de l’any 2017.

Guia amb alguns dels llibres que opten a l'onzena edició dels premis literaris i que es poden trobar a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt.

Descarregueu les bases en PDF

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Flickr
Insta