El Multiópticas Salt guanya a Mataró i suma la tercera victòria de la temporada

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

El Multiópticas Salt es va retrobar ahir amb la victòria després de guanyar a la pista del Mataró Feimat per 56-69 en un partit que va dominar l'equip saltenc d'inici a fi. Els locals, rival directe a la zona baixa de la classificació van pagar molt car una sortida per oblidar amb un parcial de 8-16 al final del primer quart. L'equip d'Oriol Verdés va sumar la tercera victòria de la temporada amb una gran actuació de Torrent i Pascua que amb 23 i 17 punts respectivament van liderar el triomf del seu equip.

La bona feina en defensa dels gironins va ser clau per poder córrer i anotar amb facilitat a la contra. Al descans, el Salt ja guanyava per onze punts de diferència (28-39). A la repr...