Triomf del Salt a Cornellà en la pròrroga i victòria plàcida del Quart contra el Valls

(Diari de Girona. ).

El Quart-Germans Cruz va obtenir un nou triomf, l'onzè de la temporada, en imposar-se al CB Valls per 93-75 en un matx en què Bataller va causar baixa per motius extraesportius. Els gironins van ser molt superiors al seu rival i van dominar de vint punts gran part de l'enfrontament davant un adversari que va intentar entrar al partit a base de triples, tot i que sense sort. Amb aquesta victòria, el Quart es manté líder del seu grup.

El Multiópticas Salt va sumar el tercer triomf consecutiu en imposar-se a la pròrroga al CB Cornellà (61-70) en un matx molt disputat. El partit va començar igualat entre, amb avantatges de sis punts favorables als locals al segon període. Els gironins van m...