Guies de lectura
Image

El Tapa't enceta la seva tercera edició amb 28 propostes gastronòmiques

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Cua de bou estofada amb vi negre, crema de carabassa amb castanyes, crep cruixent farcida d'arròs negre amb allioli o llom de bacallà estofat amb mongetes blanques i rossinyols. Aquests són alguns dels plats que els amants de les tapes podran tastar desd'avui i fins al pròxim 26 de novembre en algun dels 28 menús diferents que incorpora el Tapa't.

La proposta gastronòmica –que celebra la tercera edició– proposa unadegustació en diferents bars i restaurants de Girona i Salti té com a punt de partida un menú basat en diferents tapes i maridat amb cervesa Estrella Damm.Els preus dels menús oscil·len entre els 16 i els 30 euros.

Enguany participen en el certamen quatre establiments més q...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2017/11/17/tapat-enceta-seva-tercera-edicio/879831.html?utm_source=rss