(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 14-01-2019, Pàgina 23
Dossier de premsa

Resum:

El Salt va tornar a perdre, aquest cop a casa contra el Mataró per 57-63. El mal inici de partit que va fer li va passar factura i el va condemnar a la derrota, tot i que en la segona meitat va millorar en l’actitud i en l’encert i es va acostar en el marcador. Els gironins van estar tous en defensa i desencertats en atac en la primera meitat, sobretot en el primer quart, i van arribar al descans amb nou punts de desavantatge, 26-35.

En la segona meitat el Salt va saber millorar els aspectes defensius del seu joc i va millorar. En els darrers minuts es va acostar en el marcador al Mataró, però no va poder remuntar el partit. En la segona meitat l’equip saltenc va mostrar una millor imatge i...