És notícia

...

Ja tenim aquí les guies d'estiu de la Biblioteca!

Amb l'arribada del mes de juliol us oferim les guies d'estiu de la Biblioteca, una per als més petits de la casa i una altra per aquells que ja no en són tant.

La guia per a infants consta de 50 idees per fer aquest estiu amb els nens i nenes acompanyades de contes o llibres. Les activitats estan agrupades segons l'hora del dia. Per exemple, al matí us proposem anar a una granja o patinar; en canvi, a la tarda us suggerim cantar o fer plastilina. La guia està il·lustrada amb els magnífics dibuixos de Jimmy Liao.

La guia per a adults, per altra banda, mostra 100 propostes per fer durant aquests dies calorosos d'estiu. Els apassionats de les manualitats i les labors poden trobar-hi: Bisutería con cápsulas Nespresso, Divertidos monstruos de punto, 100 originales i divertidas tarjetas de felicitación, Collages para decorar la casa, Coser para los más pequeños... Pels més intrèpits hi ha propostes de guies de viatge i excursions a peu i en BTT. Si prefereriu passar una estona més tranquil·la potser us interessaran els llibres de cuina, les pel·lícules o les novel·les.

Sigui quina sigui la teva edat, segur que trobes alguna proposta que t'interessa! Bon estiu i bona lectura!

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!