És notícia

...

Concurs retrofuturista. Tercera pregunta.

Encetem la tercera setmana del concurs que les Biblioteques de Girona, Salt i Sarrià han preparat al voltant del retrofuturisme.

Us recordem que durant el mes de febrer, cada dilluns a la tarda es penjarà al web una pregunta sobre obres, autors o temes relacionats amb el retrofuturisme, a més d’una pregunta extra la darrera setmana del concurs, que actuarà com a comodí. Entrareu així en el sorteig d’un val per a la compra de llibres valorat en 50 €.

Envieu les vostres respostes a l'adreça steampunk@ajgirona.cat indicant nom, cognoms i un número de contacte. Teniu fins el diumenge 1 de març per enviar-nos les respostes a totes les preguntes del concurs.

La tercera preguna és:

Pregunta 3. Quina pel·lícula mítica en el gènere steampunk va ser la guanyadora del Premi Gertie al Millor Llargmetratge d’Animació al Festival de Sitges de 2004?

Us refresquem la memòria amb les anteriors preguntes:

Pregunta 1. Fer una màquina que permeti viatjar en el temps és un argument recurrent en el gènere del retrofuturisme, però saps quina va ser la primera novel•la que va introduir la possibilitat d'inventar una màquina per viatjar en el temps?

Pregunta 2. A La invenció de l'Hugo Cabret, una de les possessions més valuoses del protagonista és un quadern ple de dibuixos. Què hi ha dibuixat al quadern i qui ho va dibuixar?

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!