És notícia

...

Visita de l'autor Sebastià Roig a la Biblioteca Iu Bohigas

El passat divendres 13 de març, l'autor Sebastià Roig va compartir una estona amb els nois i noies del club de lectura juvenil de la Biblioteca Iu Bohigas, per parlar sobre l'obra "Ullals", escrita de forma conjunta amb en Salvador Macip.

La xerrada va permetre a Sebastià Roig explicar de primera mà als seus lectors i lectores, els mecanismes literaris necessaris per construir un llibre capaç de mantenir-los en tensió. De fet, els participants li van transmetre les seves impressions sobre la lectura, impressions que es poden resumir en la següent frase: "Por. Molt por. Tanta que a la nit no pots dormir".

En Sebastià Roig, que va sortir molt content d'aquest intercanvi d'opinions, va prometre escriure'ls unes ratlles:

A Salt, a la biblioteca Iu Bohigas, teniu un club de lectura que és una passada. Ja he anat a uns quants clubs, però els vostres nois i noies són uns cracs. Em van explicar històries superinteressants i em van descobrir moltes coses d'Ullals que, la veritat, a mi no se m'haurien acudit mai. I em van fer recordar que, a la seva edat, quan llegia de nits llibres de por, buf!, m'espantava sovint, tancava el llum i acabava amagat sota els llençols. Per sort, de més grandet, la por desapareix i pots llegir de nits sense problemes. Us ho prometo.

Sebastià Roig

 

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!