És notícia

...

Comença la votació popular del concurs d'imatge i samarretes Salt 2015

El jurat va fer el dia 30 de juny la selecció dels tres projectes finalistes del concurs de d'imatge i samarretes de Salt 2015. A partir d'ara i fins el 10 de juliol els ciutadans podran votar aquell projecte que més els agradi, d'entre els tres projectes seleccionats pel jurat. Els tres projectes seleccionats són els anomenats ÚTACA, JOAN RIUS I MARTINEZ i NAMASTË.

Els projectes estaran exposat al Servei d'Atenció al Ciutadà i a la Biblioteca Iu Bohigas en format DIN A3 i en format digital a les pàgines de viusalt.com, viladesalt.cat i al Facebook de Promoció de la ciutat.

Per votar es podran utilitzar les urnes instal·lades al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Salt o a la Biblioteca Iu Bohigas o bé per correu electrònic.

En total es van presentar sis projectes. La temàtica del disseny havia d’estar relacionada amb el contingut de la secció de Natura i Esport que es troba a la pàgina web de viusalt.com i era obligatori que en el disseny sortís el nom de la mateixa web, amb l'objectiu de fer difusió de tot el que pot oferir Salt com a destí d'oci i natura.

El jurat estava format, per càrrecs electes municipals, i persones vinculades a l'art i el disseny gràfic.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!