És notícia

...

Exposició de punts de llibre per celebrar l'Any de les Biblioteques.

El Govern va declarar l’any 2015 com a Any de les Biblioteques, coincidint amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya.

La Biblioteca Pública Iu Bohigas s'afegeix durant el mes d'octubre a aquesta commemoració amb una exposició de part de la col·lecció de punts de llibre de Montse Casaponsa i Domènec Martínez, Mondopunts, que giren al voltant del món de la Biblioteca.

L'exposició, que es podrà visitar des del 8 fins el 31 d'octubre en horari de biblioteca, reuneix punts de llibre de diferents procedències i sobre diferents temes: punts sobre tipologies de biblioteques, punts sobre activitats, punts sobre bibliobusos, punts de la Biblioteca Nacional, exlibris...

També el matí del dissabte 24 d'octubre, es farà la Sisena trobada de col·leccionistes i intercanvi de punts de llibre organitzada per Mondopunts en col·laboració amb la Biblioteca, a la plaça de la Coma Cros. I a la Biblioteca es pot trobar una selecció de novel·les protagonitzades per bibliotecaris i bibliotecàries, llibres i llibreries.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!