És notícia

...

i-Biblioteques: indústria, patrimoni, energia i desenvolupament

La Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt participa en el nou projecte i-Biblioteques, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de diferents institucions, com ara el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, el Departament d'Ensenyament, o l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entre d'altres.

De la primera reunió de tots aquests agents, el passat octubre, es van assentar els principals objectius de la col·laboració: promoure el sector i el patrimoni industrial català, dinamitzar la lectura a les biblioteques en base a la cultura industrial i articular les dinàmiques locals de les biblioteques en relació al territori amb un projecte d’abast nacional.

La Biblioteca Pública Iu Bohigas, per estar instal·lada a l'antic edifici de la Fàbrica Coma Cros, participa en la recuperació del llegat industrial del nostre país amb un seguit d'activitats relacionades amb el passat fabril de Salt. La primera d'elles, la sessió de contes per a nens i nenes «Llana a dojo», a càrrec de Tramoia, el proper divendres 5 de febrer a les sis de la tarda.

Al llarg de l'any 2016 s'aniran programant d'altres activitats i es dinamitzarà el fons de la Biblioteca relacionat amb el patrimoni industrial.

Més informació.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!