És notícia

...

Proposta poètica a l'entorn del món industrial

El dijous 19 de maig a les 8 del vespre la Biblioteca Iu Bohigas de Salt acollirà l'activitat "M'exalta el nou i m'enamora el vell". 

Es tracta d'una proposta d'espectacle poètic per a biblioteques a l'entorn del món industrial. Va a càrrec de Teatre eSseLa i és una activitat relacionada amb la Fira Tèxtil del 21 i 22 de maig i el projecte i-Biblioteques.

El vers de J. V. Foix (m'exalta el nou i m'enamora el vell) és la motivació que inspira aquest recital de poesia, emmarcat dins el projecte I-Biblioteques que té un triple objectiu: promoure el sector i el patrimoni industrial català; dinamitzar la lectura a les biblioteques en base a la cultura industrial; articular les dinàmiques locals de les biblioteques en relació al territori, amb un projecte d'abast nacional.

De la mateixa manera que la revolució industrial va marcar una nova etapa en la societat, la revolució literària també va marcar un canvi en el camp de les lletres, l'art, la cultura i la societat.

La proposta s'acompanyarà d'imatges artístiques de Sebastià Plans (fotografia tractada i innovada d'espais), elements i maquinària industrials que es projecten en pantalla i donen suport visual als poemes i que els complementen. El recital de poemes és a dues veus, la de Cacu Prat i la de Pep Tines.

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!