És notícia

...

Comença la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Iu Bohigas

A la Biblioteca Iu Bohigas de Salt comencem a celebrar la Diada de Sant Jordi aquest mateix divendres, afegint-nos a la VI Revetlla de Sant Jordi, la festa dels llibres, la lectura i les biblioteques.

Un total de 129 biblioteques d'arreu del territori s'ompliran amb més de 180 activitats fins a les 10 de la nit o més enllà, per crear una vesprada singular. A Salt començarem a les sis de la tarda amb la 1a Festa de pijames per a peluixos a la biblioteca. Es tracta d'una sessió de contes en la qual els infants podran venir acompanyats d'un peluix que es podrà quedar a dormir a la biblioteca i participarà en la 1a Festa de pijames per a peluixos per tal de gaudir de les meravelles dels llibres. Al matí següent, la mainada podrà recollir els seus peluixos i veure quins contes han llegit durant la nit.

Pel que fa als adults, avui divendres a les vuit del vespre podran gaudir de l'espectacle Llibràlegs, una trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d'una biblioteca en què els llibres i la paraula són els protagonistes. Una oportunitat per escoltar el que normalment se'ns veda amb la llei del silenci. Es tracta d'un espectacle en clau d'humor organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Salt a través del Giroscopi Cultural.

I el diumenge, la Biblioteca i l'Oficina de Català de Salt ens afegim a la commemoració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb la 2a passejada literària pels carrers de Salt. Considerem que la lectura forma part del patrimoni cultural i el dia 22 d'abril caminarem i llegirem plegats. A les 11 del matí ens trobarem a la Plaça de la Vila per fer un recorregut per diferents carrers amb nom d’escriptors i escriptores i acabarem al Pati del Cal Mut on podrem passejar entre arbres i llibres.

Finalment, el dilluns al matí ens trobareu a la parada del Passeig Ciutat de Girona i a la Plaça de la Factoria Cultural Coma Cros, portant a terme un Dictat Popular i una Lectura Pública de Rodoreda.

Activitats per a tots els gustos!

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!