És notícia

13a edició del Setè Cel

Ja s'han escollit els finalistes de la tretzena edició dels premis literaris El Setè Cel

En motiu de la tretzena edició dels premis literaris El Setè Cel, el Jurat ha escollit tres obres finalistes de totes les proposades per les votacions de les biblioteques públiques de Catalunya. Les tres novel·les són:

  • Permagel d’Eva Baltasar
  • El cel no és per a tothom de Marta Rojals
  • Les possessions de Llucia Ramis

A continuació, els exemplars de les novel·les, es posaran a disposició dels membres del jurat i dels tres clubs lectors participants i passat l’estiu es trobaran per decidir la guanyadora del premi.

El jurat és presidit per Vicenç Villatoro i en són vocals Guillem Terribas, Miquel Berga, Albert Rossich, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas i la regidora de cultura, Eva Rigau.

El lliurament del premi tindrà lloc aquesta tardor i la dotació del premi és de 3.000€ per a l’autor o autora de la novel·la guanyadora.

Aquests premis literaris es van crear amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària l’any 2007 des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt. Es van batejar amb el nom “El Setè Cel” en homenatge a la llibreria més emblemàtica que ha tingut Salt i que va tancar les seves portes l’any 1997.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!