Col·lecció

La biblioteca compta amb un fons d'al voltant de 50.000 en diferents formats.

Vols saber si tenim el que busques? Consulta el catàleg.

PÚBLIC ADULT

Ficció:

Fons de novel·la i narrativa general i diferents gèneres: romàntica, novel·la negra, històrica, biografies novel·lades, narrativa fantàstica, novel·la eròtica, d’humor, d'autoajuda i de viatges.

Narrativa en diferents idiomes: anglès, francès, italià i alemany.

Còmic i àlbum il·lustrat per a adults.

A més, també disposa d'obres de poesia i teatre.

No ficció:

Aquesta secció compren les disciplines i matèries del coneixement.

Biografies de personatges històrics i contemporanis, les millors obres de la filosofia universal, llibres de religió o obres de ciències socials com política, pedagogia, economia o psicologia, entre d'altres.

Obres de ciències naturals i exactes: matemàtiques, informàtica, medicina, biologia, tècnica, ecologia, etc.

Llibres sobre disciplines de lletres com llengua i literatura, història, sociologia o antropologia.

Una gran selecció de llibres d’art, arquitectura, urbanisme, treballs manuals, dibuix i tècniques artístiques.

Temes d’interès general com guies de viatges, cuina, jardineria, manualitats, autoajuda, el mar, temaris d'oposicions, cursos d'idomes i molts d’altres.

A més, la biblioteca compta amb una important col·lecció LOCAL, per tenir més informació sobre la història, la geografia, els autors locals o l'art de Sant Feliu de Guíxols i el Baix Empordà en general.

Cinema per gèneres:

Acció i aventures, comèdies, fantàstic, històric, bèl·lic, musical, d’intriga o suspens, western i el millor cinema espanyol, a més de documentals de diverses temàtiques i sèries de televisió.

Música:

A la biblioteca també hi trobareu una extensa selecció de música de tot tipus: clàssica, òpera, jazz, pop-rock nacional i internacional, música folklòrica catalana i espanyola i músiques del món.

Revistes:

Podeu disposar d’una gran varietat de revistes de tots els temes: actualitat, jardineria, cuina, història, bricolatge, automoció, animals de companyia, llibres, etc.

I també teniu a la vostra disposició cada dia 4 diaris d’àmbit nacional o comarcal.

MATERIALS PER A COL·LECTIUS AMB NECESSITATS ESPECIALS

Per a persones amb dèficits de visió:

Llibres en lletra gran. Els pots localitzar amb l'etiqueta XL.

Per a persones amb dificultats lectores:

Són materials elaborats especialment per a ser llegits per persones amb dificultats de lectura i comprensió, tant transitoris com permanents. Els coneixem com a Lectura Fàcil i els pots localitzar amb l'etiqueta LF.

També disposem d’AUDIOLLIBRES, llibres per a ser escoltats.

PÚBLIC INFANTIL

La sala infantil, ubicada a la planta baixa, us ofereix obres d'imaginació classificades per edats i colors (rosa de 0 a 5, blau de 5 a 8 , vermell de 8 a 10 i verd de 10 a 12 anys) així com novel·la juvenil, còmics i revistes (Cucafera, Revista dels súpers, Cavall fort, i moltes més).

També podreu consultar obres de coneixement destinades al públic infantil sobre temàtiques diverses com ara animals, ecologia, l'espai, manualitats, geografia i història, el cos humà i moltes d'altres.

Disposem d'una secció d'idiomes amb una àmplia selecció de llibres per a infants en anglès i francès i, en menor nombre, d'altres llengües.

A la secció CLER trobareu un recull de títols seleccionats especialment per al públic infantil i juvenil per les biblioteques públiques de les comarques gironines.

També trobareu cinema i música per als infants i per als pares.

A més, la sala disposa d'un racó destinat als pares amb obres sobre educació, nutrició, embaràs, adopció, activitats amb els fills i d'altres temes d'interès específic.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta