Normes d'ús dels ordinadors

ÚS DELS ORDINADORS I INTERNET

El servei d'Internet és lliure i gratuït i té per objectiu garantir la possibilitat d'accés a la informació i al coneixement de tota la població.

Per utilitzar un ordinador de la biblioteca és imprescindible donar-se d'alta del sistema. L'usuari haurà de presentar un document identificatiu (DNI, passaport o targeta de residència). A partir d'aquest moment se li assignarà una contrasenya per realitzar les seves connexions.

  • El límit d'accés al servei és de 20 hores mensuals.
  • Per consultes puntuals o urgents es disposa de dos ordinadors de consulta ràpida. El temps màxim d'ús serà de 15 minuts i no es podrà fer reserva prèvia.
  • Si l'usuari no ocupa l'hora que tenia reservada el sistema li descompta de manera automàtica del còmput total mensual. El mateix succeeix quan es produeix un retard en l'hora d'arribada (les reserves es guarden 10 minuts).
  • Els usuaris que vulguin usar l'espai wi-fi cal que demanin informació al personal.
  • Cada ordinador només pot ser usat per una persona.
  • Impressions: l'usuari ha de pagar-les prèviament al taulell per tal d'obtenir crèdit. Podrà realitzar tantes impressions com crèdit tingui en el seu compte. Si l'usuari no disposa de crèdit el sistema no imprimeix. (Preus del servei: full en blanc i negre 0,16 €; full en color 0,25 €).
  • Està totalment prohibit visualitzar des de la Biblioteca pàgines web de tipus violent o pornogràfic, així com totes aquelles que atemptin contra els drets humans o la dignitat de les persones
  • Només es podrà retirar informació de la xarxa en suport magnètic o imprés dins dels límits que permetin la legislació vigent, la propietat intelectual o qualsevol altra norma ètica.

La Biblioteca no es fa responsable dels continguts trobats a la xarxa.

L'incompliment d'aquestes normes d'ús així com de les normes de convivència bàsiques en qualsevol servei públic suposaran la interrupció de la prestació del servei i de l'accés als equipaments.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta