És notícia

...

Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile a Girona

Imatge del logotip d'aquesta jornada.

El dia 12 de març el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha col·laborat en l’organització d’aquesta jornada del programa mTalent de la Generalitat de Catalunya per fomentar la formació en l’àmbit de les tecnologies mòbils.
Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement. Per aquest motiu, la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA impulsen el programa mTalent, amb l’objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile.
Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d’informar els joves, les persones a l’atur, els emprenedors, els autònoms, els professionals i les empreses del sector TIC com aquestes poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a satisfer la seva necessitat d’incorporar personal qualificat.

Consulteu el programa de la jornada.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

De dilluns a dijous, de 4 a 7 de la tarda.
Dissabte, de 10 a 13:00h.

CONTACTE

C. del Soler, 5

17174 Sant Feliu de Pallerols

Tf. 972444447

biblioteca@santfeliudepallerols.cat

SEGUEIX-NOS!