Almenara s´imposa amb comoditat a Sant Joan les Fonts

(Diari de Girona. ).

SANT JOAN LES FONTS | DDG

El triomf d'Umbert Almenara (Bicis Esteve) a Sant Joan les Fonts va ser inapel·lable. El corredor del Bicis Esteve no va trobar oposició en la distància de 32 quilòmetres i es va endur en solitari una victòria que li permet desbancar Marc Trayter, que no va participar a la cursa garotxina, i enfilar-se en el lideratge provisional de l'Open Tàctic a l'equador del campionat en la categoria elit. Almenara, que ja va guanyar la cursa anterior a Santa Coloma de Farners, va signar una coronometrada d'1:50.27; 3 minuts i 48 segons més ràpid que el júnior Josep Duran (Megamo), que va ocupar la segona posició de la general i més de quatre sobre el tecer classificat, el su...