Umbert Almenara és el més ràpid a Sant Joan les Fonts

(Diari de Girona. ).

SANT JOAN LES FONTS | DDG

El biker empordanès Umbert Almenara va ser el guanyador de la segona prova de l'Open BTT Càrniques Celrà, que va reunir al voltant de 300 corredors a Sant Joan les Fonts. Laura Tarradas va ser la primera classificada en la prova femenina seguida de Mariona Catedra i Josefina Masferrer.
Sergi Oller i Cristian Garcia van acompanyar Almenara en el podi elit, mentre que Jordi Quintana (sub23), Albert Oller (Màster 30), David Ramon (júnior), Jordi Costa (Màster 40), Dídac Carvacho (cadet), Pere Batllori (Màster 50), Robert Baserba (Màster 60). Miranda Agustí (sub23 femení), Mariona Costa (júnior femení) i van ser alguns dels altres guanyadors en les diferents categor...